‘105:  Poppe Damave: Keulen’ 

 € 275,-

Poppe Damave, Keulen

Poppe Damave – Keulen

 

Dit kunstwerk kenmerkt zich door de gecombineerde techniek van aquarel en pentekening, die Poppe Damave regelmatig in zijn werk toepast. De kleurige achtergrond met verschillende pastelkleuren als blauw en roze tinten is als aquarel opgezet en lijkt op een melancholische opkomende of ondergaande zon. Op de voorgrond opdoemend de Keulse Dom.

De Dom en de rest van de omgeving is met pen ingetekend waardoor de kenmerkende scherpe lijnen afsteken tegen de kleurige achtergrond. De afbeelding geeft het meest kenmerkende element weer van de skyline van Keulen, waardoor het als dierbare herinnering aan de Duitse plaats kan dienen. Poppe Damave heeft dit kunstwerk vervaardigd tijdens een van zijn reizen door Duitsland.

In de linkerhoek staat de titel van het kunstwerk opgeschreven (“Keulen”) en in de rechterhoek is het kunstwerk gesigneerd. De afbeelding heeft een bescheiden maar aanwezig formaat van 16,5 centimeter bij 13,5 centimeter en is ingezet in een passepartout met half ronde vorm aan de bovenkant. Tussen het kunstwerk en de passepartout is op fijne wijze een minimale gouden rand zichtbaar waardoor de diepte versterkt wordt. In combinatie met de tijdelijke prijsactie, nu beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Meer informatie over Poppe Damave vindt u hier.

Om meer kunstwerken te zien van Poppe Damave, klik dan hier.