Disclaimer levering:
1. Een bestelling plaatsen kan door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat op de website van HaarlemseKunstschilders.nl staat. Hierin dient u aan te geven uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en het kunstwerk dat u wilt aankopen.
2. Eventueel kan het kunstwerk ook bij u thuis worden bezorgd. Dit kan bij kunstwerken die onder de € 500,00 bedragen. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van maximaal €19,95.
3. Afhankelijk van de hoogte van de prijs, locatie of afnemer kan er een aanbetaling van rond de 15% van de totale afrekening worden gevraagd voordat het leveringsproces in werking wordt gesteld.
4. De levering behelst de levering van het kunstwerk dat is afgebeeld met een plaatje van het kuntswerk (het plaatje) op de website.
5. Het kan voor komen dat kunstwerken met (ver)ouder(d)e passepartouts worden geleverd. Het kan echter ook zijn dat het kunstwerk geen passepartout heeft. U kunt de passepartouts zelf (laten) verwijderen of tegen een (kleine) meerprijs ook door HaarlemseKunstschilders.nl laten verwijderden.
6. Op de levering rusten de wettelijke garantiebepalingen voor tweedehands verkopen.
7. HaarlemseKunstschilders.nl is een eerlijke en bonafide organisatie. De koper mag dan ook verwachten dat alle kunstwerken die zij via HaarlemseKunstschilders.nl koopt van de kunstschilders zijn waarvoor zij worden uitgegeven en waarmee zij gesigneerd zijn. Met andere woorden: origineel zijn. HaarlemseKunstschilders.nl vrijwaart zich echter tegen omissies die in dit proces hebben kunnen plaatsvinden. Mocht echter door experts onomstotelijk bewezen worden dat de levering geen origineel betreft, hoewel dit wel door HaarlemseKunstschilders.nl wel is aangegeven bij de koop, dan verklaart HaarlemseKunstschilders.nl de koop nietig en zal de koper zijn geld volledig terugkrijgen.
8. HaarlemseKunstschilders.nl behoudt zich alle rechten voor.

Nadere informatie:
Indien u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met HaarlemseKunstschilders.nl.

Geverifieerd door MonsterInsights