Hoe schaft u een kunstwerk aan                                                  Harry Balm

In het detailoverzicht met prijzen staan alle kunstwerken uit de collectie en de kunstwerken van de online gast-exposities met hun titel, van welke (Haarlemse)  kunstschilder ze zijn, de afmetingen, de prijzen en wat voor type kunstwerk het is.

 

Bestellen uit de collectie

Indien u direct een bestelling wilt plaatsen en online uw kunstwerk wilt aanschaffen, dan kan dat voor de kunstwerken uit de collectie. Als uw gekozen kunstwerk minder dan 500,- bedraagt, kan het onder rembours naar u worden verzonden. U betaalt dan aan de postbode. Wij vragen hiervoor, afhankelijk van de grootte en uw woonplaats, een bijdrage van 9,50 per bestelling.

U kunt uw bestelling plaatsen door een e-mail te sturen naar info@haarlemsekunstschilders.nl. Vermeldt hierin svp uw naam, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en de titel (nummer) van het  kunstwerk dat u wilt aanschaffen.

Als u eerst het kunstwerk wilt zien, dan kan dat natuurlijk ook. De bezichtiging vindt plaats na het maken van een vrijblijvende afspraak. De bezichtiging vindt over het algemeen plaats bij de kunstbezitter zelf. Afhankelijk van de plaats waar u woont, kan de afspraak eventueel ook bij u thuis plaatsvinden!

 

Interesse in kunst uit gast-expositie of Beeldentuin

Voor informatie over kunstwerken uit de online gast-expositie of de virtuele Beeldentuin, of als u andere vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via info@haarlemsekunstschilders.nl. Wij staan u graag te woord!

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights