Info over online gast exposities 

online expositie

Het is mogelijk om door een online expositie zelf kunstwerken te tonen naast de collectie van HaarlemseKunstschilders.NL. In de rubriek Online exposities of in onze virtuele Beeldentuin wordt dan je kunstwerk online getoond. Je bent dan verzekerd dat jouw kunst díe aandacht krijgt die het verdient. Onze website trekt honderden bezoekers per maand, scoort hoog in de zoekmachines en heeft bijna anderhalf duizend directe volgers.

 

De acht voordelen van een online expositie:

  1. Jouw eigen kunst op jouw eigen pagina(’s)
  2. Kunstwerken worden in professionele omgeving getoond
  3. Geëxposeerd naast erkende (Haarlemse) top-kunstschilders
  4. Online platform om jezelf te presenteren
  5. Mogelijkheid om extra bezoekers naar je website te trekken
  6. Promotie via social media (bijna 1.500 directe volgers en indirect bereik van meer dan 100.000 kunstliefhebbers)
  7. Geen bemiddelingskosten
  8. Minimale bijdrage

Er wordt een beperkte bijdrage gevraagd voor je online expositie voor onderhoud van de site. De hoogte is afhankelijk van het aantal pagina’s en de duur van je online expositie. We vragen verder geen commissie, provisie of bemiddelingskosten.

 

Een slimme keuze:

Voor je online expositie kun je kiezen voor 1 webpagina met 9 kunstwerken, die voor een maand (of per kwartaal) wordt getoond. Gebruikelijker en voordeliger is echter een keuze uit de onderstaande staffelkortingen. De online expositie is inclusief een korte profielbeschrijving van jezelf als kunstenaar en inclusief promotie in onze social media kanalen.

Voor een beperkte bijdrage kan onze website dan ook een ideaal online platform zijn waarop jij jezelf kunt laten zien en onderscheiden.

 

Word Partner

Daarnaast is het mogelijk om een ‘partnervermelding’ te krijgen. Jouw eigen website(adres) wordt dan vermeld waardoor onze bezoekers ook op jouw site kunnen komen én waardoor je in de Google ranking beter gevonden kan worden.

 

Gast-expositie banner

Ook is het mogelijk om te kiezen om opgenomen te worden in de banner van de online gast-exposities. Hiermee wordt jouw werk getoond in de online banner die naar de pagina van deze exposities leidt. Je afbeeldingen worden in de banner getoond zolang je online gast-expositie gepubliceerd wordt. Je kunt kiezen tussen één, twee of maar liefst drie afbeeldingen in de banner. 

Maak uit onderstaand overzicht de keuze die het beste bij jouw gewenste online expositie past:

Aantal pagina’s Maand Kwartaal 1 jaar
1 pagina (  9 posities) 7,50 9,90 34,50
2 pagina (18 posities) 11,95 17,50 55,00
3 pagina (27 posities) 14,95 24,50 75,00
Partnervermelding 14,50 14,50 14,50
       
Gast-expositie banner Maand Kwartaal  1 jaar
met 1 afbeelding 9,00 19,00 29,00
met 2 afbeeldingen 19,00 29,00 39,00
met 3 afbeeldingen 29,00 39,00 49,00

 

Interessante pakketkortingen

De bedragen voor de online gast-exposities zijn al laag en indien je kiest voor zowel een jaar expositie, een partnervermelding en voor opname in de gast-expositiebanner dan krijg je ook nog eens -10% korting op de totale investering. Dat is toch mooi meegenomen. Wij vragen verder geen commissie, provisie of bemiddelingskosten.

Alle reacties voor jou en interesses in je kunstwerken die via de site of social media binnenkomen worden direct naar je doorgestuurd. Hierna neem jij het contact over, waardoor je het proces helemaal zelf in de hand hebt.

 

Wij zien je graag!

Weet je al met welk werk je wilt exposeren en wil je je keuze kenbaar maken? Wij verwelkomen je graag. Mail daarom nu je gemaakte keuze naar: info@haarlemsekunstschilders.nl (of mail vrijblijvend voor meer info). 

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights